Relatie coaching

Relatiecoaching is een effectieve manier om in een kort tijd helderheid en duidelijkheid te krijgen in jullie gezamenlijke dynamiek. Hierbij onderzoeken we al coachend het gezamenlijke- én het indivuele stuk van de interactie.
Waarbij we altijd dezelfde vragen stellen:

  • Wat speelt er?

  • Waarom doe je wat je doet? En wat wil je er mee bereiken?

  • En hoe zorgen we ervoor dat jullie het weer fijn hebben met elkaar
     

Basistraject Relatiecoaching

Consult 1 > Intake & kennismaking > in kaart brengen van de gezamenlijke interactie & uiteenzetting gewenste situatie
Consult 2 > In kaart brengen van de individuele emotionele en gedragspatronen
Consult 3 > Patroondoorbrekend coachen op individuele patronen
Consult 4 > Verdiepend patroondoorbrekend coachen op individuele patronen & opbouwen gezonde relationele patronen
Consult 5 > Verbreden van gezonde relationele patronen
Consult 6 > Puntjes op de i & afronding

Bij consult 4 zie je al zoveel verschil in de relatie, kosten van het basistraject zijn 6 x € 195,-  (exclusief 21% BTW).

Intensieve Relatiecoaching
Intensieve relatiecoaching is echt goed aan de slag met je relatie. De basis van intensieve relatiecoaching is identiek aan het basistraject. Je neemt immers altijd jezelf mee in de relatie, daarvoor is het noodzakelijk om eerst inzicht te hebben in de persoonlijke drijfveren. Met een aanvulling van 3 tot 5 consulten wordt het basistraject Relatiecoaching intensieve Relatiecoaching. Hier wordt er verdiepend gewerkt aan het doorbreken van ondermijnend gedrag ten aan zien van elkaar met als verlenging gezonde relationele interactie-, communicatie en gedragspatronen. Er wordt gebouwd aan jou en jullie relatie vanuit persoonlijke- en gezamenlijke waarden. Dit wordt de nieuwe basis van je relatie.

Intensieve Relatiecoaching is een traject met een duur van 12 consulten van 1-1,5 uur. Kosten van het basistraject zijn 12x €195,- 

Ben je geïntreseerd wat relatiecoaching voor jullie kan betekenen? Wees welkom om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en eerste intake. Je kunt me telefonisch bereiken via 06 346 989 50, via onderstaande knop of stuur een mail naar bernicheschwalbe@gmail.com