Cursus Reiki 1


Een cursus in Reiki is een cadeau voor jezelf. In deze cursus leer je Reiki vooral op fysiek niveau in te zetten, dus hoe je met Reiki lichamelijke klachten kunt behandelen als hoofdpijn, buikpijn, nek-, schouder-, rugklachten en dergelijke. Hiervoor krijg je vier inwijdingen in Reiki. Een inwijding opent het kanaal naar de universele energie.

In de Reiki 1 cursus staat centraal dat je leert kennen, voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor je kan betekenen. Door oefeningen en ervaringen uit te wisselen leer je de energie te gebruiken en ben je aan het einde van de cursus in staat een gehele Reikibehandeling te geven aan jezelf en anderen.

Hoe ziet de dag eruit
We starten de cursus met het trekken van een inzichtkaart, om te ontdekken welk thema voor jou persoonlijk aandacht mag hebben. Daarna maken we kennis met elkaar, krijg je informatie over wat Reiki is en al haar toepassingsmogelijkheden. Verdeeld over de cursusdag krijg je 4 inwijdingen. We oefenen met de Reiki energie op onszelf & op elkaar en wisselen ervaringen uit. Hierna ga je 3 weken voor jezelf met Reiki aan de slag. Er zal zo op alle niveaus nog meer heling plaatsvinden en kunnen blokkades en belemmeringen worden opgeruimd. Na die 3 weken komen we weer bij elkaar en ronden we de Reiki 1 cursus daarmee af. De eerste maanden na de cursus gebruik je Reiki vooral om jezelf te helen. Hierdoor wordt Reiki een onderdeel van je leven, doordat je er zo vertrouwd mee raakt. Hoe meer Reiki je aan jezelf geeft, hoe krachtiger de heling wordt voor jezelf en anderen.

Programma Reiki 1e graad:
De Reiki 1 cursus bestaat uit 1 cursusdag (tijden variëren) en een terugkomavond- of ochtend. Het terugkomdagdeel wordt ongeveer 3 weken na de cursus ingepland. Na enkele maanden kun je doorgaan met de Reiki 2 cursus.

Groepsgrootte:
Maximaal 2/4 personen, zodat ik iedereen genoeg aandacht kan geven. Tevens is er dan voldoende tijd en ruimte voor vragen.

Liever individueel?
Geen probleem! Neem even contact met me op om dit af te stemmen.

Tarief: € 245 excl btw inclusief: informatiemap, drinken, versnaperingen, erkend certificaat en terugkomavond- of ochtend.