Na diverse opleidingen zoals HBO Marketing & Communicatie, Officemanagement, projectmanagement te hebben gehaald en daarna vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in veelzijdige functies als manager en ondersteuner liep ik behoorlijk vast. Ik voelde me moe, leeg en energieloos. Er was geen flow meer in mijn leven. Toen heb ik besloten om ECHT voor mezelf te kiezen. Dat was de start van een intensieve waardevolle puzzeltocht naar mezelf. Ik heb gebroken met oude patronen, heb mijn hoogsensitiviteit volledig aanvaard en ben een nieuwe richting ingeslagen. In 2014 ben ik echt mijn hart gaan volgen en heb ik de geaccrediteerde HBO opleiding als Professional gedragscoach bij Inzicht Coaching en Communicatie gedaan. Na ontvangst van mijn diploma als practitioner coach ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

In mijn dagelijks leven ben ik getrouwd met een hele lieve man en hebben we een geweldige dochter die mij iedere dag weer inspireert en dankbaar maakt! Ik blijf mij steeds weer verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en bijscholen waar ik kan.

Ik heb een honger naar kennis ten aanzien van de mens, zijn geest, lichaam, gedragingen en ziel. Om mijn kennis verder te onderhouden heb ik regelmatig intervisie met coachcollega's, volg ik workshops en lees veel vakliteratuur. Ik heb de HBO opleiding holistisch therapeut bij ZoMa-opleiding voor nog meer verdieping in mijn vakgebied afgerond. Hierbij heb ik Reiki 1 en Reiki 2, Reiki 3A en Reiki 3B behaald. Ik ben dus volleerd master Reiki. Bij dit opleidingsinstituut ben ik ook trainer/docent en begeleid groepen naar meer bewustwording, zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.

In mijn leven zijn onrechtvaardigheid en oneerlijkheid als een rode draad door mijn leven heen gelopen en weet ik hoe het voelt als het tegenzit. Hierdoor weet ik ook als geen ander, hoe lang of kort de tegenslag of rouw ook duurt, dat het mogelijk is om weer veerkracht en zelfvertrouwen te krijgen! Mijn levenmotto is dan ook CARPE DIEM

Het is mijn doel om deze levenservaring door te geven aan anderen zodat ze met meer zelfvertrouwen, innerlijke vrijheid in het leven kunnen staan en zelfmanagement kunnen inzetten.


Methodieken

Ik ben zeer breed onderlegd en kan verschillende werkwijzen en coachmethodieken inzetten zoals:

Familieopstellingen / Systemisch Coachen   

GROW

Voice dialoque

Provocatief Coachen

RET

NLP

EFT

Roos van leary

Cirkel van invloed en betrokkenheid

Belbin Rollen

Kernkwadranten

Enneagramm model

Groepsdynamica

Leerstijlen van Kolb

lichaamswerk

Reiki

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in stress/burn-out klachten, pesten
zowel individueel als op de werkvloer en hoogsensitiviteit. (HSP)
Ik kijk wat bij de coachee past en wat het meeste effect heeft bij iemand. Kortom wat is de behoefte en wat is er op dat moment nodig.