Het mooiste wat

je kunt worden, is

jezelf


In mijn praktijk behandel ik kinderen die aanlopen tegen zaken als:

  • Hooggevoeligheid
  • Gepest worden
  • Moeite om goed bij zichzelf te blijven
  • Onzekerheid
  • unieke kwaliteiten te leren inzetten
  • Eigen 'wijsheid', maar die niet kunnen delen
  • Leer- en gedragsproblemen (studie en beroepskeuze begeleiding
Aanpak

Bij een coaching traject start ik met een intake, waarbij je hulpvraag wordt geformuleerd. Hierbij gaan we kijken hoeveel sessies we nodig denken te hebben. We plannen vervolgens de sessies in en gaan lekker aan de slag! Tussentijds evalueren we je ontwikkeling ten aanzien van je ingebrachte hulpvraag en mogelijk stellen we deze bij indien gewenst.
Na afloop van het traject evalueren we het 'eindresultaat'. Er kan ook gewoon los een coachingsessie worden afgenomen, als je op dat moment ergens tegen aanloopt en geen traject wilt.

Ik werk vanuit mijn hart en mijn intuïtie, dat is de stroom van waaruit ik je begeleid. Ter ondersteuning kan ik diverse methodes inzetten om je te begeleiden.

Methodiek
Voor kindercoaching maak ik ook gebruik van diverse methodieken: visualisaties, meditaties, oefeningen, energetische behandelingen, tekenen, opstellingen.

Duur Coachsessie
De duur van een kindercoachingsessie is gemiddeld 1 uur. Bij jonge kinderen wordt in overleg soms ook een half uur gepland.


Ik bied in de praktijk naast de individuele coaching ook diverse trainingen en workshops aan, zoals weerbaarheids-, faalangstreductie of assertiviteitstraining. Daarnaast geef ik ook begeleiding in leer- en gedragsproblematiek en studie- en beroepskeuze.


Ook is het altijd mogelijk om trainingen op maat te krijgen voor bijvoorbeeld scholen (zowel basisscholen als middelbare scholen) en BSO's. Neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.